LIGHT STAX HYBRID Snapping Crocodile

Obrázek (1)
Obrázek (1)
Obrázek (2564)
Obrázek
A Light Stax hibrid építőkészlet kombinálja a klasszikus építőkockákat az LED technológiát felhasználó világító kockákkal. A STAX Hybrid ötvözi a klasszikus építőkockákat a fény- és hanghatásokkal. A STAX Hybrid a mellékelt gombelem segítségével működik, és a mozgással aktiválódik. Kompatibilis a STAX rendszerrel és az összes ismert építőkocka márkával. A Lightstax építőkészletek támogatják a kreativitást, képzelőerőt, koordinációt és térbeli képzelőerőt. Az építőkészletek segítségével a gyerekek saját világokat teremtenek, amelyeket át tudnak vinni az építésbe. Az építés sokkal egyszerűbb, mint például a festés. A kockák már megvannak a formájukban, csak helyesen kell összeállítani őket, így támogatják a logikus gondolkodást, a vizuális gondolkodást és a gyerekek ügyességét. További információk a lenti videóban. 6 éves kortól ajánlott.
Bővebben a termékről
Raktáron
Katalógus számH11101
Személyes átvétel a boltban:azonnalSzállítócéggel:holnap
3 072 Ft 2 539 Ft ÁFA nélkül
Garancia 24 hónap
Újrahasznosítási díj 13 Ft

Az STAX Hybrid a STAX család legújabb tagja. Összekapcsolja a Light STAX, a Sound STAX, a Connector STAX és a klasszikus kockákat játékkészletekben egy érdekes ár/teljesítmény aránnyal. Az STAX Hybrid 4 témából áll: Állatok világítással és valós állat hangjaival.

A készlet tartalma:

  • 1 db 4x4 rezgésszenzoros Power STAX - zöld
  • 1 db 2x4 Sound STAX - zöld
  • 2 db 2x4 STAX - zöld
  • 1 db 1x2 STAX 90 fokos szög - zöld
  • 2 db 1x1 Light STAX kerék szemnyomattal
  • 71 db egyéb kocka
Obrázek (1)Obrázek (1)
Obrázek (2564)Obrázek (2564)
ObrázekObrázek
Részletes leírásRészletekKépek

Ez az online áruház sütiket tárol, amelyek elősegítik a megfelelő működést. Szolgáltatásaink használatával Ön hozzájárul azok használatához.

Részletes beállításokÖsszes engedélyezése