Ochrana osobních údajů

Személyes adatok védelme

Adatvédelmi nyilatkozat

Az IMMAX WPB CZ, s.r.o. elkötelezett az Ön magánéletének tiszteletben tartása és védelme mellett. Az IMMAX WPB CZ, s.r.o. elkötelezett az Ön személyes adatainak védelme mellett, és a személyes adatok védelméről és egyes törvények módosításáról szóló 101/2000 sz. törvénynek megfelelően jár el.

A személyes adatok biztonsága

Az IMMAX WPB CZ, s.r.o. elkötelezett az Ön személyes adatainak védelme és biztonsága mellett. Számos különböző biztonsági technológiát és eljárást alkalmazunk, hogy megvédjük személyes adatait a jogosulatlan hozzáféréstől, felhasználástól vagy közzétételtől. Ha a termékek vagy szolgáltatások megrendelésekor megadja nekünk személyes adatait, biztos lehet benne, hogy azokat kizárólag az Ön és vállalatunk közötti kapcsolatfelvételhez és -fenntartáshoz használjuk fel. Az IMMAX WPB CZ, s.r.o. semmilyen módon nem adja el és nem adja bérbe az Ön személyes adatait. Hacsak nem rendelkezünk az Ön hozzájárulásával, vagy hacsak a törvény másként nem írja elő, nem osztjuk meg az Ön által online megadott személyes adatait.

Amennyiben személyes adatokra van szükség

Az IMMAX WPB CZ, s.r.o. a weboldalán nemcsak az általa kínált termékekről és szolgáltatásokról tesz közzé információkat, hanem a vállalatunkkal kapcsolatos elérhetőségeket, a vállalatunkkal kapcsolatos alapvető információkat, állásajánlatokat stb. is. Mindezek az információk anélkül állnak rendelkezésre, hogy a webhely látogatóitól személyes adatokat kérnénk. Kivételt képez a kereskedelmi rendszerhez (shop) való hozzáférés, amely csak az oldal regisztrált látogatói számára érhető el. Ebben az esetben a látogatóknak az üzletbe való belépéskor meg kell adniuk a belépési adataikat, amelyek alapján a személyazonosságukat ellenőrzik, és megadják a hozzáférést. Az adatokat legalább 3 évig gyűjtjük, de mindig addig, amíg az ügyfél maga nem kéri e-mailben, hogy töröljük az adatait az adatbázisunkból. Az adatszolgáltatás a regisztráció és az áruvásárlás előfeltétele. Ha törölni kívánja adatait, kérjük, küldjön egy e-mailt a obchod@immax.cz címre. Az adatok törlése törli a felhasználói fiókját és a regisztrációját.

Az általunk gyűjtött adatok

Az IMMAX WPB CZ, s.r.o. egy olyan webhelyet üzemeltet, ahol termékeket vagy szolgáltatásokat rendelhet, kéréseket nyújthat be, és regisztrálhat, hogy anyagokat kapjon. Az ezen az oldalon gyűjtött személyes adatok közé tartoznak a számlázási adatok, szállítási cím, kapcsolattartó személy, telefonszám, e-mail cím és üzleti tranzakciók.

Hozzáférés a személyes adatokhoz

Az IMMAX WPB CZ, s.r.o. előkészítette a lehetőséget, hogy Ön bármikor ellenőrizhesse és frissíthesse személyes adatait a felhasználói profil fülön. megtekintheti és szerkesztheti az Ön által már megadott személyes adatokat. Mondja el, ha szeretne információkat kapni termékeinkről vagy szolgáltatásainkról. Lehetőséget biztosítunk Önnek arra is, hogy értesítsen minket arról, hogy nem kíván kéretlenül közvetlen marketinganyagokat kapni tőlünk, és mi mindent megteszünk, hogy tiszteletben tartsuk az ilyen kéréseket.

Miért gyűjtjük ezeket az információkat

Az IMMAX WPB CZ, s.r.o. kizárólag az Ön tudtával és beleegyezésével gyűjti és használja fel az Ön személyes adatait, és kizárólag a termékek és szolgáltatások megrendeléséhez vagy későbbi használatához. Az Ön adatait az Ön számára nyújtott szolgáltatásokkal kapcsolatos célokra használhatjuk fel, ami magában foglalja a megrendelések feldolgozását, a szerződések megkötését, az Ön által kért szolgáltatások és termékek vagy információk nyújtását, illetve az Ön panaszaira vagy kérdéseire való válaszadást.

Hozzájárulás a személyes adatok megadásához

Az IMMAX WPB CZ, s.r.o. az Ön önkéntes hozzájárulását kéri a megadott adatoknak a cég adatbázisába való felvételéhez és további feldolgozásához a weboldalunkon történő regisztrációval. Ha úgy dönt, hogy személyes adatokat (bármely olyan információt, amely alapján Önt azonosítani lehet) ad meg nekünk, biztos lehet benne, hogy azokat kizárólag arra használjuk fel, hogy Önt mint ügyfelünket támogassuk.

Ez az online áruház sütiket tárol, amelyek elősegítik a megfelelő működést. Szolgáltatásaink használatával Ön hozzájárul azok használatához.

Részletes beállításokÖsszes engedélyezése