Odstoupení od smlouvy uzavřené distančním způsobem

A távollevők között kötött szerződéstől való elállás

1. A szerződéstől való elállás joga

Önnek jogában áll 14 napon belül indoklás nélkül elállni a szerződéstől.

A szerződéstől való elállás határideje az áru átvételének napját követő 14 nap elteltével jár le, amikor Ön vagy az Ön által megjelölt harmadik személy (a szállítótól eltérő) átveszi az árut. Abban az esetben, ha a szállítás több, külön-külön kiszállított árut tartalmaz, a 14 napos elállási határidő attól a pillanattól számítandó, amikor Ön vagy az Ön által megjelölt harmadik személy (a szállítótól eltérő) átveszi az utolsó árut. "

E szerződéstől a következő címre intézett bármely félreérthetetlen nyilatkozattal elállhat: IMMAX WPB CZ, s.r.o. - reklamációs osztály, Teslova 1179/2, 702 00 Ostrava , telefon: +420 731 863 320, e-mail: reklamace@immax.cz, például a postai szolgáltatón keresztül küldött levélben vagy elektronikus levélben.

A szerződéstől való elálláshoz használhatja a mellékelt űrlapmintát, de ez nem kötelessége. A www.immax.cz weboldalunkon elektronikusan is kitöltheti és elküldheti a szerződéstől való elállási űrlapot. Ha ezt a lehetőséget választja, azonnal visszaigazoljuk annak kézhezvételét szöveges formában (például e-mailben).

A jelen szerződéstől való elállási határidő betartása érdekében elegendő az elállási nyilatkozatot a vonatkozó határidő lejárta előtt elküldeni.

2. A szerződéstől való elállás következményei

Ha eláll a szerződéstől, indokolatlan késedelem nélkül, legkésőbb attól a naptól számított 14 napon belül visszaküldjük Önnek az összes pénzt, amelyet a szerződéstől való elállása alapján kaptunk. szerződést, beleértve a szállítási költségeket is (kivéve az Ön által választott, az általunk kínált legolcsóbb szállítási módtól eltérő szállítási mód miatt felmerülő többletköltségeket). A visszatérítéshez ugyanazt a fizetési módot fogjuk használni, mint amelyet az első tranzakció során használt, hacsak Ön másként nem rendelkezik. Ez semmilyen esetben sem jelent többletköltséget az Ön számára. Csak akkor tudjuk visszatéríteni a beérkezett összeget, ha megkaptuk a visszaküldött terméket, vagy ha igazolja, hogy visszaküldte a terméket, attól függően, hogy melyik következik be előbb.

Áruk átvétele

A következő lehetőségek közül választhat:

1 – Átvesszük az árut – ebben az esetben lépjen kapcsolatba az eladóval a küldemény átvételének egyeztetése érdekében

2 - Küldje vissza az árut indokolatlan késedelem nélkül, legkésőbb a jelen szerződéstől való elállástól számított 14 napon belül, vagy szállítsa ki a következő címre: IMMAX WPB CZ, s.r.o. - reklamációs osztály, Teslova 1179/2 702 00 Ostrava, telefon: +420 731 863 320, e-mail: reklamace@immax.cz. A határidő betartottnak minősül, ha 14 nap lejárta előtt visszaküldi nekünk az árut.

Az áruk visszaküldésével kapcsolatos költségek:

1 – ha a vásárló fizeti a szállítást, az áru visszaküldésével kapcsolatos költségeket mi álljuk.

2 – ha a szállítás ingyenes volt, Ön (ügyfél) viseli az áru visszaküldésével kapcsolatos közvetlen költségeket

A visszaküldött áruk értékének csökkenése:

Ön csak az áruk értékének olyan csökkenéséért felelős, amely az áruk természetének, tulajdonságainak és működésének megismeréséhez szükségestől eltérő módon történő kezelés következtében következett be.

Szerződéstől való elállási űrlap.

Ez az online áruház sütiket tárol, amelyek elősegítik a megfelelő működést. Szolgáltatásaink használatával Ön hozzájárul azok használatához.

Részletes beállításokÖsszes engedélyezése