LIGHT STAX HYBRID Trumpeting Elephant

Obrázek (5)
Obrázek (5)
Obrázek
Obrázek (4)
Obrázek (1)
Obrázek (3)
Obrázek (2)
A Light Stax hibrid építőkészlet klasszikus építőkockákból és világító kockákból áll, amelyek LED technológiát használnak. Az STAX Hybrid kombinálja a klasszikus építőkockákat világítással és hanggal. Az STAX Hybrid a mellékelt gombelem segítségével működik, és a mozgással aktiválódik. Kompatibilis a STAX rendszerrel és az összes ismert építőkocka márkával. A Lightstax építőkészletek támogatják a kreativitást, képzelőerőt, koordinációt és térbeli képzelőerőt. Az építőkészletek segítségével a gyerekek saját világokat teremtenek, amelyeket át tudnak vinni az építésbe. Az építés sokkal egyszerűbb, mint például a festés. A kockák már megvannak a formájukban, csak helyesen kell összeállítani őket, így támogatják a logikus gondolkodást, a vizuális gondolkodást és a gyerekek ügyességét. További információk a lenti videóban. Ajánlott 6 éves kortól.
Bővebben a termékről
Raktáron
Katalógus számH11103
Személyes átvétel a boltban:azonnalSzállítócéggel:holnap
3 072 Ft 2 539 Ft ÁFA nélkül
Garancia 24 hónap
Újrahasznosítási díj 13 Ft

Az STAX Hybrid a STAX család legújabb tagja. Összekapcsolja a Light STAX, a Sound STAX, a Connector STAX és a klasszikus kockákat játékkészletekben egy érdekes ár/teljesítmény aránnyal. Az STAX Hybrid 4 témából áll: Állatok világítással és valós állat hangjaival.

A készlet tartalma:

  • 1 db 4x4 rezgésszenzoros Power STAX - szürke
  • 1 db 2x4 Sound STAX - szürke
  • 2 db 1x2 STAX - szürke
  • 2 db 1x2 STAX 90 fokos szög - szürke
  • 2 db 1x1 Light STAX kerék szemnyomattal
  • 62 db egyéb kocka
Obrázek (5)Obrázek (5)
ObrázekObrázek
Obrázek (4)Obrázek (4)
Obrázek (1)Obrázek (1)
Obrázek (3)Obrázek (3)
Obrázek (2)Obrázek (2)
Részletes leírásKépek
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Ez az online áruház sütiket tárol, amelyek elősegítik a megfelelő működést. Szolgáltatásaink használatával Ön hozzájárul azok használatához.

Összes engedélyezéseNem engedélyezem a sütiket