LIGHT STAX Expansion mini Lamp STAX

Obrázek (2495)
Építőanyag, egészítsd ki az építőkészletedet azokkal a darabokkal, amelyekre szükséged van. A 24 darabból álló Stax építőkockák kiegészítő készlete arra szolgál, hogy kibővítse a már megvásárolt Light Stax építőkészletet. Light Stax a LED technológiát használó világító kockák. Minden kocka varázslatosan felgyújtja magát a szabadalmaztatott rendszer segítségével, amint csatlakozik az alaplapra. Nem szükségesek speciális csatlakozók vagy kábelek. A Light Stax kockák teljesen kompatibilisek más LEGO típusú építőkészletekkel (LightStax Classic). A LEGO® márkanév a LEGO Group védjegye. További információk a Lightstaxról a lenti videóban. Ez a különleges modell az építőkészlet olyan kombinációját kínálja gyerekeidnek, amely klasszikus szórakozást és valami újat egyesít. A világító kockákkal való játék nem csak a gyerekeket, hanem a felnőtteket is lenyűgözi.
Bővebben a termékről
Raktáron
Katalógus számS-11105
Személyes átvétel a boltban:azonnalSzállítócéggel:holnap
2 733 Ft 2 259 Ft ÁFA nélkül
Garancia 24 hónap
Újrahasznosítási díj 14 Ft

A Lightstax építőkészletek támogatják a kreativitást, a képzeletet, a koordinációt és a térbeli képzelőerőt. Az építőkészletekkel a gyerekek megtanulják létrehozni saját világukat, amelyeket átültethetnek az építőkockákba. Ráadásul az építés sokkal egyszerűbb, mint a festés. A blokkok már megvan a formájuk, csak helyesen kell összeállítani őket, ami segíti a logikus gondolkodást, a vizuális kreativitást és a kézügyességet. További információk a lenti videóban. 6 éves kortól ajánlott.

A készlet tartalmazza:
• 6 db Light Stax 1x1 építőkocka - piros
• 6 db Light Stax 1x1 építőkocka - narancssárga
• 6 db Light Stax 1x1 építőkocka - zöld
• 6 db Light Stax 1x1 építőkocka - sárga
• 6 db Light Stax 1x1 építőkocka - kék
• 10 db Light Stax 1x1 építőkocka - átlátszó
• használati útmutató

Részletes leírásRészletek

Ez az online áruház sütiket tárol, amelyek elősegítik a megfelelő működést. Szolgáltatásaink használatával Ön hozzájárul azok használatához.

Részletes beállításokÖsszes engedélyezése