LIGHT STAX Kiga - LEGO® - komp.

Obrázek (2516)
A Kiga készlet tartalmazza a 360 világító elemet egy szuper könnyű multifunkciós tároló kocsiban elrejtve. Lépjen be a kreatív világító világba, és építsen korlátok nélkül. Világítsa fel házát, szállodáját, kertjét, készítsen saját éjjeli lámpát, és soha többé ne féljen a szobájában éjszaka. Egy gördülő doboz tele világító kockákkal. Az elképesztő, szokatlan, megvilágított építőkészlet Light Stax tartalmaz 360 darab színes kockát, amelyek LED technológiának köszönhetően világítanak. Ez a különleges modell az építőkészlet egyesíti a klasszikus szórakoztatást valami újjal. A megvilágított kockákkal való játék nem csak a gyerekeket, hanem a felnőtteket is le fogja kötni. A Light Stax építőblokkok olyan világító kockák, amelyek LED technológiát használnak. Minden kocka varázslatosan felragyog, amint csatlakozik a talapzathoz, a szabadalmaztatott rendszernek köszönhetően. Nem szükségesek speciális csatlakozók vagy kábelek. A Light Stax kockák teljes mértékben kompatibilisek más LEGO típusú építőkészletekkel (LightStax Classic). A Lightstax építőkészletek támogatják a kreativitást, fantáziát, koordinációt és térbeli képzelőerőt. Az építés során a gyerekek megtanulják létrehozni saját világukat, amelyet átültethetnek az építőkockákba. Továbbá az építés sokkal egyszerűbb, mint például a festés. A kockák már megvannak a formájuk, csak helyesen kell összeállítani őket, ami segíti a logikus gondolkodást, a vizuális kreativitást és a kézügyességet. További információk a lenti videóban. 6 éves kortól ajánlott.
Bővebben a termékről
Raktáron
Katalógus számS-18002
Személyes átvétel a boltban:holnapSzállítócéggel:holnapután
34 464 Ft 28 483 Ft ÁFA nélkül
Garancia 24 hónap
Újrahasznosítási díj 14 Ft

A készlet tartalmazza: • 360 darab Light Stax kocka (230 db - 2x4 + 130 db - 2x2) • 3 darab Li-Pol áramellátó alap STAX SOUND (reagál a hangra) - (4x4) • 3 darab USB kábel (300 cm) • használati útmutató

Részletes leírásRészletek

Ez az online áruház sütiket tárol, amelyek elősegítik a megfelelő működést. Szolgáltatásaink használatával Ön hozzájárul azok használatához.

Részletes beállításokÖsszes engedélyezése