LIGHT STAX lamp sets - red white - DUPLO®-komp

Obrázek (1001)
Obrázek (1001)
DUPLO_BILA_LS_wit-
DUPLO_CERVENA
DUPLO_ZAKLADNA
Minden generáció gyerekei építettek kéményeket kockákból. Építs Light Stax Juniorral, és jutalomként minden további hozzáadott kocka fel fog világítani. Tehát sikerül neked felvilágítani az egész kéményt? A Light Stax építőkészletek világító kockákból állnak, amelyek LED technológiát használnak. A szabadalmaztatott rendszer segítségével minden kocka varázslatosan fel fog világítani, amint csatlakozik az alaplaphoz. Nem kell semmilyen speciális csatlakozót vagy kábelt használnod. A Light Stax kockák teljes mértékben kompatibilisek más építőkészletekkel, mint például a LEGO (LightStax Classic) és a DUPLO (LightStax Junior). A LightStax Junior a legkisebb gyerekeknek, három éves kortól ajánlott, a LightStax Classic pedig az idősebb gyermekeknek (hat éves kortól). A LEGO® és a DUPLO® márkanevek a LEGO Group védjegyei.
Bővebben a termékről
Raktáron
Katalógus számM-07002
Személyes átvétel a boltban:azonnalSzállítócéggel:holnap
9 740 Ft 8 050 Ft ÁFA nélkül
Garancia 24 hónap
Újrahasznosítási díj 13 Ft

A Lightstax építőkészletek támogatják a kreativitást, képzelőerőt, koordinációt és térbeli érzékelést. Ezekkel az építőkészletekkel a gyerekek megtanulják létrehozni saját világukat, amelyet aztán átültethetnek az építőkockákba. Ráadásul az építés sokkal egyszerűbb, mint például a festés. A blokkok már megvannak a formájukban, tehát csak helyesen kell őket összerakni, ami támogatja a logikus gondolkodást, a vizuális észlelést és a kézügyességet a gyerekeknél. További információkért a Light Stax-ról tekintse meg a videót. Ajánlott 3 éves kortól.

A készlet tartalmazza:
• 15 db Light Stax 2x2 kocka - fehér
• 9 db Light Stax 2x2 kocka - piros
• 6 db Light Stax 2x3 kocka - fehér
• 2 db Light Stax 2x3 kocka - piros
• 4 db Light Stax 2x4 kocka - fehér
• 2 db Light Stax 2x4 kocka - piros
• talp
• USB kábel (120 cm)
• használati útmutató

 
 
 
 
Obrázek (1001)Obrázek (1001)
DUPLO_BILA_LS_wit-DUPLO_BILA_LS_wit-
DUPLO_CERVENADUPLO_CERVENA
DUPLO_ZAKLADNADUPLO_ZAKLADNA
Részletes leírásRészletekKépek
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Ez az online áruház sütiket tárol, amelyek elősegítik a megfelelő működést. Szolgáltatásaink használatával Ön hozzájárul azok használatához.

Összes engedélyezéseNem engedélyezem a sütiket