LIGHT STAX Red 6pcs - DUPLO®-komp

Obrázek (983)
Obrázek (983)
Obrázek
Építőanyag, egészítsd ki az építőkészletedet a szükséges darabokkal. A 6 Stax építőblokkból álló kiegészítő készletet úgy tervezték, hogy kibővítse a már megvásárolt Light Stax Junior építőkészletet. Ez a különleges modell az építőkészlet egyesíti a klasszikus szórakozást valami újjal. A fényblokkokkal való játék nem csak a gyerekeket, hanem a felnőtteket is lenyűgözi. A Light Stax építőkockák LED technológiát használnak. Minden blokk varázslatosan felragyog, amikor csatlakozik a talprészhez a szabadalmaztatott rendszer segítségével. Nem szükségesek speciális csatlakozók vagy kábelek. A Light Stax Junior blokkok teljesen kompatibilisek más LEGO DUPLO építőkészletekkel (LightStax Junior). A LightStax Junior a legkisebb gyerekeknek szól három éves kortól. A LEGO® és DUPLO® márkák a LEGO Group védjegyei. További információk találhatók az alábbi videóban.
Bővebben a termékről
Raktáron
Katalógus számM-04003
Személyes átvétel a boltban:azonnalSzállítócéggel:holnap
1 189 Ft 983 Ft ÁFA nélkül
Garancia 24 hónap
Újrahasznosítási díj 14 Ft

A Lightstax építőkészletek támogatják a kreativitást, a fantáziát, a koordinációt és a térbeli képzelőerőt. Az építőkészletek segítségével a gyerekek saját világokat hoznak létre, amelyeket át tudnak vinni az építőkészletekbe. Ráadásul az építés sokkal egyszerűbb, mint például a festés. A blokkok már megvannak a formájukban, csak össze kell őket helyesen szerelni, ami támogatja a logikus gondolkodást, a kreativitást és a kézügyességet. Többet a Light Staxról a videóban. Ajánlott 3 éves kortól.

https://youtu.be/RbMUTzlsEFw

 

https://youtu.be/RbMUTzlsEFw

Obrázek (983)Obrázek (983)
ObrázekObrázek
Részletes leírásRészletekKépek

Ez az online áruház sütiket tárol, amelyek elősegítik a megfelelő működést. Szolgáltatásaink használatával Ön hozzájárul azok használatához.

Részletes beállításokÖsszes engedélyezése