LIGHT STAX White 6pcs - DUPLO®-komp

Obrázek (960)
Obrázek (960)
Obrázek
Építőanyag, egészítse ki készletét azokkal az alkatrészekkel, amelyekre sürgősen szüksége van. A 6 Stax építőblokk további készletét úgy tervezték, hogy kibővítse már megvásárolt Light Stax Junior építőkészletét. Ez a különleges modell az építőkockákból a klasszikus szórakozást új elemmel kombinálja. A világító blokkokkal való játék nemcsak a gyerekeket, hanem a felnőtteket is lenyűgözi. A Light Stax LED-technológiát használó világító blokkok. Minden blokk varázslatosan felgyullad egy szabadalommal védett rendszer segítségével, amint csatlakozik a talapzathoz. Nem kell semmilyen speciális csatlakozót vagy kábelt használnia. A Light Stax Junior blokkok teljes mértékben kompatibilisek más LEGO DUPLO típusú építőkészletekkel (LightStax Junior). A LightStax Junior a legkisebb gyerekeknek, három éves kortól ajánlott. A LEGO® és a DUPLO® márkanevek a LEGO Group védjegyei. További információk a lenti videóban.
Bővebben a termékről
Raktáron
Katalógus számM-04001
Személyes átvétel a boltban:azonnalSzállítócéggel:holnap
1 189 Ft 983 Ft ÁFA nélkül
Garancia 24 hónap
Újrahasznosítási díj 14 Ft

A Lightstax építőkészletek támogatják a kreativitást, az elképzelőerőt, a koordinációt és a térbeli képzelőerőt. Az építőkészletek segítségével a gyerekek megtanulják létrehozni saját világukat, amelyet áthelyezhetnek a készletekbe. Ráadásul az építés sokkal könnyebb, mint például a festés. A blokkoknak már megvan a formájuk, csak helyesen kell összerakni őket, ami támogatja a logikus gondolkodást, a kreativitást és a kézügyességet. Többet a Light Staxról a videóban. Ajánlott 3 éves korú gyermekek számára.

https://youtu.be/RbMUTzlsEFw

 

 

 

 

 

Obrázek (960)Obrázek (960)
ObrázekObrázek
Részletes leírásRészletekKépek

Ez az online áruház sütiket tárol, amelyek elősegítik a megfelelő működést. Szolgáltatásaink használatával Ön hozzájárul azok használatához.

Részletes beállításokÖsszes engedélyezése