LIGHT STAX HYBRID Droning Giraffe

Obrázek (4)
Obrázek (4)
Obrázek
Obrázek (3)
Obrázek (2)
Obrázek (1)
A Light Stax hibrid építőkészlet klasszikus építőkockákból és világító kockákból áll, amelyek LED technológiát használnak. Az STAX Hybrid kombinálja a klasszikus építőkockákat világítással és hanggal. Az STAX Hybrid a mellékelt gombelem segítségével működik, és a mozgással aktiválódik. Kompatibilis a STAX rendszerrel és az összes ismert építőkocka márkával. A Lightstax építőkészletek támogatják a kreativitást, képzelőerőt, koordinációt és térbeli képzelőerőt. Az építőkészletek segítségével a gyerekek saját világokat teremtenek, amelyeket át tudnak vinni az építésbe. Az építés sokkal egyszerűbb, mint például a festés. A kockák már megvannak a formájukban, csak helyesen kell összeállítani őket, így támogatják a logikus gondolkodást, a vizuális gondolkodást és a gyerekek ügyességét. További információk a lenti videóban. Ajánlott 6 éves kortól.
Bővebben a termékről
Raktáron
Katalógus számH11104
Személyes átvétel a boltban:azonnalSzállítócéggel:holnap
3 421 Ft 2 828 Ft ÁFA nélkül
Garancia 24 hónap
Újrahasznosítási díj 14 Ft

Az STAX Hybrid a STAX család legújabb tagja. Összekapcsolja a Light STAX, a Sound STAX, a Connector STAX és a klasszikus kockákat játékkészletekben egy érdekes ár/teljesítmény aránnyal. Az STAX Hybrid 4 témából áll: Állatok világítással és valós állat hangjaival.

A készlet tartalma:

  • 1 db 4x4 rezgésszenzoros Power STAX - sárga
  • 1 db 2x4 Sound STAX - sárga
  • 4 db 1x2 STAX - sárga
  • 4 db 2x2 STAX - sárga
  • 2 db 1x2 STAX 90 fokos szög - sárga
  • 2 db 1x1 Light STAX kerék szemnyomattal
  • 61 db egyéb kocka
Obrázek (4)Obrázek (4)
ObrázekObrázek
Obrázek (3)Obrázek (3)
Obrázek (2)Obrázek (2)
Obrázek (1)Obrázek (1)
Részletes leírásKépek

Ez az online áruház sütiket tárol, amelyek elősegítik a megfelelő működést. Szolgáltatásaink használatával Ön hozzájárul azok használatához.

Részletes beállításokÖsszes engedélyezése