LIGHT STAX SHOW CASE SANTA CLAUS - DUPLO®-komp

Obrázek (5)
Obrázek (5)
Obrázek (991)
DUPLO_CERVENA
DUPLO_MODRA-
DUPLO_BILA_LS_wit-
DUPLO_ORANZOVA-
DUPLO_ZAKLADNA
DUPLO_ZAKLADNA-
Obrázek
Obrázek (1)
Obrázek (4)
Az égő kockák Mikulás alakzatba vannak összerakva, amelyet a fantáziájuk szerint alakíthatnak át. A tökéletesen megvilágított LightStax Junior építőkészlet kínál gyermekének egy olyan kombinációt, amely a klasszikus szórakozást valami újítóval egyesíti. Az égő kockákkal való játék nem csak a gyermekeket, hanem a felnőtteket is lekötik. Az égő kockák egyedi éjjeli fényként, illetve lámpaként szolgálhatnak a gyermek ízlése szerint. A Light Stax készletek olyan égő kockák, amelyek LED-technológiát használnak. Minden kocka varázslatosan felragyog, amikor a szabadalmaztatott rendszer segítségével csatlakozik az alaplaphoz. Nincs szükség speciális csatlakozókra vagy kábelekre. A Light Stax Junior kockák teljesen kompatibilisek más építőkészletekkel, például a LEGO DUPLO-val (LightStax Junior). A LightStax Junior már három éves kortól ajánlott. A LEGO® és a DUPLO® védjegyek a LEGO Group védjegyei. További információk találhatók a lenti videóban. Környezetbarát dobozban csomagolva.
Bővebben a termékről
Raktáron
Katalógus számM-05004
Személyes átvétel a boltban:holnapSzállítócéggel:holnapután
17 211 Ft 14 224 Ft ÁFA nélkül
Garancia 24 hónap
Újrahasznosítási díj 14 Ft

A Lightstax építőkészletek támogatják a kreativitást, a képzeletet, a koordinációt és a térbeli képzelőerőt. Az építő készletek segítségével a gyerekek megtanulják létrehozni saját világukat, amelyet átültethetnek a blokkokba. Ráadásul az építés sokkal egyszerűbb, mint például a festés. A blokkoknak már megvan a saját formájuk, így csak meg kell őket helyesen összeállítani, ami támogatja a logikus gondolkodást, a vizualizációt és a gyerekek ügyességét. Többet a Light Staxról a videóban. Ajánlott 3 éves korú gyermekek számára.

Obrázek (5)Obrázek (5)
Obrázek (991)Obrázek (991)
DUPLO_CERVENADUPLO_CERVENA
DUPLO_MODRA-DUPLO_MODRA-
DUPLO_BILA_LS_wit-DUPLO_BILA_LS_wit-
DUPLO_ORANZOVA-DUPLO_ORANZOVA-
DUPLO_ZAKLADNADUPLO_ZAKLADNA
DUPLO_ZAKLADNA-DUPLO_ZAKLADNA-
ObrázekObrázek
Obrázek (1)Obrázek (1)
Obrázek (4)Obrázek (4)
Részletes leírásRészletekKépek

Ez az online áruház sütiket tárol, amelyek elősegítik a megfelelő működést. Szolgáltatásaink használatával Ön hozzájárul azok használatához.

Részletes beállításokÖsszes engedélyezése